Vergaderen

Vergaderen

Bij Skidôme

Verhelderend

En productief!

Even weg van de vergaderruimte op kantoor? Wat dacht je van vergaderen tussen de sneeuwpistes? Skidôme Rucphen is een uitstekende locatie om productief te vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De gezellige horecagelegenheid is er om je meeting van hapjes en drankjes te voorzien.

Tip: Sportief vergaderen- combineer je vergadering met een van onze activiteiten zoals: teambuilding, ski- of snowboarden, ijskarten of GlowGolf. Onze collega’s van de groepsafdeling vertellen je graag de mogelijkheden.

Arrangement 4 uur 8 uur
Koffie/ thee/ tafelwater
Gebruik vergadermaterialen
Notitieblokken + pennen
Wifi
Prijs per persoon € 8,50 € 14,50

 

 

 

 

Exclusief de kosten van de zaalhuur, zie hieronder:

Zaalhuur: 4 uur 8 uur
Nederlandse Alp (Rucphen) € 200,00 € 200,00

 

 

Vergaderruimte

De ideale locatie om te vergaderen in Noord-Brabant is de vergaderruimte van Skidôme Rucphen. Deze vergaderlocatie is centraal gelegen, dichtbij de snelweg en toch in een zeer rustige en landelijke omgeving. Skidôme Rucphen is gezellig ingericht, je waant zich er in een echt wintersportdorp. Even weg van de normale vergaderruimtes, doe inspiratie op en kom tot nieuwe en verfrissende ideeën.

Indien gewenst is de vergaderruimte uit te rusten met een beamer, scherm, microfoon en/of flip-over. Koffie, thee, fris, broodjes; wat je ook wenst, wij zorgen dat het voor je klaar staat. Na afloop nog een borrel, lunch of diner? Dat kan in de restaurants en cafés van Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen.

Vergaderen en skiën

De vergadering kan bij Skidôme ook gecombineerd worden met een of meerdere uurtjes ontspannen skiën of snowboarden op de skipistes. Op onze locatie in Rucphen is een uitbreiding ook mogelijk met ijskarten of GlowGolf.