Skidome_zakelijk_bedrijfsuitjes

Zakelijk

Skidôme zakelijk

Alles voor een geslaagd bedrijfsevent!

Je zoekt een uniek bedrijfsevent om iets te vieren, om de medewerkers te belonen voor hun harde werk of om de teamspirit te bevorderen. Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen hebben niet alleen de leukste, maar ook de meest unieke bedrijfsevents in huis! There is no business like snowbusiness.

Bekijk de video

Laat je inspireren!

Bedrijfsevents bij Skidôme

Voor een volledig verzorgde dag!

Bij Skidôme doen wij er alles aan om jouw bedrijfsevent tot een succes te brengen. Onze collega’s van de sales staan voor je klaar en niets is te gek: van maatwerkprogramma’s tot aan arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  • 0.000 +

    Geslaagde bedrijfsevents per jaar

  • 0.000 +

    Enthousiaste reviews

  • 0 jaar

    Ervaring

Skidôme voor bedrijven

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje en bent u op zoek naar een leuke activiteit om te doen met collega’s? Of bent u op zoek naar een activiteit voor een dagje weg met het personeel? Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen hebben niet alleen de leukste maar ook de meest originele bedrijfsuitjes in huis!

Sportief bedrijfsuitje

Kom een dag bij Skidôme genieten van de winter, wintersport, sportiviteit en gezelligheid! Een bedrijfsuitje met skiën of snowboarden en dat dicht bij huis!

Skiën en snowboarden is een van de leukste dingen om te doen. U bent niet alleen actief bezig, maar het maakt het bedrijfsuitje ook nog eens lekker ontspannend. De gezelligheid en ontspanning van een bedrijfsuitje bij Skidôme zal collega’s nog dichter bij elkaar brengen!

Teambuilding

Tijdens een teambuilding in de sneeuw ziet u uw collega’s eens van een hele andere kant. Door sportief bezig te zijn met elkaar, leert u elkaar nog beter kennen en bent u in staat om beter samen te werken. Ideaal dus voor een dag teambuilding met collega’s!

Bedrijfspassen

Naast een eenmalige teambuilding zijn er bedrijfspassen om het hele jaar door met collega’s te kunnen gebruiken.

Al deze mogelijkheden voor bedrijven bij Skidôme in Rucphen (in Noord-Brabant) of Terneuzen (in Zeeland) kunnen uiteraard gecombineerd worden met lekker eten en drinken in een van de restaurants. Of wat dacht u van nóg meer leuke activiteiten bij Skidôme Rucphen zoals ijskarten, Escaperoom of GlowGolf?

Bekijk ook het overzicht met arrangementen voor bedrijven of vraag een offerte op maat aan!