Try2Escape vrijgezellen arrangement

location_on Rucphen
mood Escaperoom
restaurant Tegen meerprijs
access_time 1.5 uur
  • Ontsnap binnen 1 uur uit de Escape Room

  • Volg de aanwijzingen

  • Ga op zoek naar sleutels, codes en verbanden

  • Ontrafel het mysterie en ontsnap!

vanaf €99,00

Geen ontsnappen meer aan!

De vrijgezel zei ‘ja!’, er is geen ontsnappen meer aan. Dat geldt ook tijdens dit vrijgezellenfeest. In onze gethematiseerde Escape Room krijgt de vrijgezel maar één taak: Try 2 Escape. Lukt het om de codes en aanwijzingen te ontcijferen en binnen een uur weer buiten te staan? Dit uitje doet een beroep op de samenwerking, creativiteit en stressbestendigheid binnen jullie vrijgezellenteam. Hoewel ontsnappen het einddoel is, staat plezier natuurlijk voorop tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Hoe ziet jullie vrijgezellenfeest eruit?

✔ Ontvangst + instructies bij de Escape Room
✔ 1 uur hersens kraken in de Escape Room
✔ Terugkoppeling over het (on)opgeloste mysterie

Het Try2Escape arrangement is te boeken vanaf minimaal 2 tot maximaal 6 personen per kamer. De prijs van het arrangement is € 99,00 per groep/kamer. 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Try2Escape

Kan de vrijgezel ontsnappen?

De vrijgezel gaat zich binden, er is geen ontsnappen aan. Of toch wel? Test de vaardigheden van de vrijgezel op het gebied van ontsnappen en geef een uitje naar een van onze Escape Rooms cadeau. Wat houdt dat in? Jullie vrijgezellenteam wordt opgesloten in een van de twee verborgen kamers. De opdracht: ontrafel het mysterie en ontsnap! Dat lukt alleen door op zoek te gaan naar sleutels, codes, aanwijzingen en geheimzinnige gadgets, zoals magneten en UV-lampen. Gaat er een lichtje branden? Los het raadsel dan op en werk jezelf al puzzelend naar de uitgang toe. Wel zo snel mogelijk, want je krijgt maar één uur de tijd om te ontsnappen.

Key 2 escape
Al zoekend naar verbanden is het de kunst om de stress de baas te blijven, want de tijd tikt verder en die gaat sneller dan je denkt! Overal lijkt een geheim achter te schuilen en iedere aanwijzing  klinkt alles behalve voor de hand liggend. Als je niet uitkijkt, raak je verstrikt in een tunnelvisie en vergeet je bijna de essentie: waar zoek je eigenlijk naar? Een goed samenspel, creatief denken en rustig blijven zijn de sleutels tot succes, of liever gezegd: tot ontsnapping.

Geschikt voor fanatiekelingen
Nooit eerder voelde je zoveel gezonde spanning, blijdschap, verslagenheid en een ongekende euforie in zo’n korte tijd. Of je nu fervent escaper of nieuwkomer bent in deze wereld van mysterie, er is geen ontsnappen aan: van dit spel word je bloedfanatiek!

Voorwaarden

✔ Minimaal 2 en maximaal 6 personen per boeking.
✔ Vanaf 10 jaar. Kinderen (10-16 jaar) alleen onder begeleiding van één volwassene.
✔ Maximaal 1 uur per Escape Room.
✔ Groepen dienen minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn bij de instructieruimte van Try2Escape.
✔ Dit spel is ook geschikt voor minder-validen. Beide Escape Rooms worden NIET afgesloten i.v.m. eventuele claustrofobie.
✔ Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-).
✔ Alleen mogelijk op reservering.

Wist je dat je dit arrangement uit kunt breiden met een lunch, diner of andere activiteiten? Onze collega’s van de groepsafdeling vertellen je graag de mogelijkheden.