priveles skidome

Privéles: persoonlijk en effectief

Een privéles bij Skidôme Rucphen en Terneuzen

Boek een privéles

En werk aan je persoonlijke ski- of snowboarddoelen!

Heb jij een wintersportvakantie in het vooruitzicht en wil je graag zo goed mogelijk de piste afkomen? Of ben je gewoon benieuwd wat je nog (bij) kunt leren wat skiën en snowboarden betreft? Dan presenteren wij hier: de ski- of snowboard privéles. Het maakt niet uit op welk niveau je les wilt volgen en hoe oud je bent, op basis van voor jouw effectieve ski- of snowboardoefeningen kun je al jouw wintersportdoelen behalen. Niet alleen super effectief, maar ook super leuk!

Privéles delen

Nog leuker: privéles volgen met je eigen vrienden. Je krijgt dan in plaats van 1 op 1 instructies, les met je eigen vriendengroep van jullie persoonlijke leraar. Je deelt daarmee niet alleen het lesplezier, maar ook de kosten van de leraar met elkaar. Een win-win situatie! En jullie geplande wintersportvakantie? Dat wordt een groot feestje!

✔ Super effectief: werken aan je persoonlijke doelen.
✔ Persoonlijke aandacht van professionele en gediplomeerde leraren.
 60 minuten lang ski- en snowboardplezier, uniek in de Benelux!
✔ Deel de les met eigen vrienden: max. 8 personen van een gelijk niveau.

TIP: om een niveau te stijgen adviseren we om minimaal een reeks van 5 privélessen te nemen.

Skischool Terneuzen opereert onafhankelijk van Skidôme. Hierdoor hanteren zij een andere prijsopbouw dan Skidôme Rucphen.

Privéles bij Skidôme

Wie tijdens de wintersportvakantie zoveel mogelijk wil genieten van de tijd op de piste, doet er verstandig aan om vooraf lessen te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door het boeken van een privéles bij Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen. Perfect wanneer je nog nooit eerder op ski’s of een snowboard hebt gestaan en je eerste meters in de sneeuw gaat maken. Je leert dan 1 op 1 en stap voor stap de kunst van het skiën of snowboarden. Heb je al wintersportervaring, maar wil je jouw ski- of snowboardvaardigheden verder ontwikkelen? Leuk! Dat horen we graag, want wat skiën of snowboarden betreft ben je nooit uitgeleerd.

Priveles delen? Dat kan!

Wanneer je een privéles boekt kan de leraar jou heel gericht vooruit helpen. Je werkt aan technieken die jij nog kunt verbeteren en krijgt oefeningen die passen binnen jouw lesplan. Heb je vrienden, familie of misschien collega’s die op hetzelfde niveau als jij skiën of snowboarden. Perfect! Dan kun je de privéles samen delen. Het maximum aantal voor een privélesgroep is 8 personen. De leraar zorgt ervoor dat iedereen tijdens de privéles aan zijn of haar technieken kan werken. Zo wordt niet alleen de les, maar ook het plezier gedeeld!

De voordelen van een privéles

Tijdens een privéles is alle aandacht voor jou. Dat betekent dat jij, in tegenstelling tot een cursus, de enige cursist bent. Hierdoor kan de leraar snel en effectief in jouw les behoeften voorzien.