Skicursus Skidôme

Lesaanbod van Skidôme

Voor de beginnende tot de vergevorderde wintersporter!

Kies een les

Die bij jou past

Skidôme mag zich met trots de beste Skischool van de Benelux noemen. Dat doen wij natuurlijk niet zomaar: wij bieden jou het meest uitgebreide lesaanbod én gediplomeerde leraren! Skiën en snowboarden wordt pas écht leuk als je het een beetje onder de knie hebt!

Ga je binnenkort op wintersport en wil je je goed voorbereiden? Of ben je al wat vaker op wintersport geweest, maar wil je je vaardigheden wat verbeteren? De skischool van Skidôme biedt skiles, snowboardles en cursussen voor iedere skiër en snowboarder! Voor jong en oud, ongeacht het niveau. Lees snel verder welke les het beste bij jou past!

Op de piste van Skidôme kun je niet alleen terecht voor skiles, maar ook voor snowboardles. Bij Skidôme kun je bovendien niet alleen beginnerslessen volgen, maar ook lessen, clinics en trainingen voor gevorderden. Kom langs bij een van onze Warming-up Events of kies uit een cursus in groepsverband of volg een privéles om specifieke skills naar een hoger niveau te brengen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij onze skischool terecht. Onze ervaren docenten leren je graag het beste in jezelf naar boven te halen. Wat je ook wilt bereiken: de gediplomeerde leraren van Skidôme staan voor je klaar!

Skiles en snowboardles bij Skidôme

Als beginnende wintersporter alvast leren skiën tijdens skiles in Nederland? Dat kan bij Skidôme! Wij hebben al meer dan dertig jaar wintersportervaring. Onze gediplomeerde leraren leren jaarlijks duizenden mensen skiën en snowboarden. Ze helpen ook jou graag om vol zelfvertrouwen van de skipiste af te komen. Dit doen ze vol passie en met gevarieerde oefeningen. Voor je het weet, ben je niet meer van de piste af te krijgen!

Lessen bij Skidôme

Of je nu beginner bent, of gevorderd, de skischool van Skidôme staat voor je klaar. Onze skihallen zijn voorzien van verschillende skipistes en faciliteiten, die zowel voor beginners als gevorderden een uitdaging bieden. Uiteraard hebben de gediplomeerde leraren van Skidôme alles in huis om jouw vaardigheden te verbeteren. Niet voor niets is Skidôme de beste skischool van de Benelux!

Welke les of cursus voor jou geschikt is, hangt af van wat je wilt bereiken. Ga je voor het eerst op wintersport en wil je de basis onder de knie krijgen om op eenvoudige pistes lekker naar beneden te komen, dan zorgen de leraren ervoor dat je dat aan het einde onder de knie hebt! Wil je een stapje verder, je grenzen verleggen en je vaardigheden naar een nóg hoger niveau brengen, ook dan stomen wij je klaar.

Skiles dichtbij huis

Heb je nog nooit eerder geskied en wil je eerst een keer proberen of skiën iets voor jou is? Volg dan een proefles! Ook een privéles is een goede manier om voor de eerste keer kennis te maken met skiën. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om beginnerslessen in groepsverband te volgen.

Houd er rekening mee dat goed leren skiën niet in één les lukt. Daarom adviseren wij om meerdere privélessen of een skicursus te volgen. Uiteraard zijn er ook speciale cursussen voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Snowboardles in eigen land

Hoe cool zou het zijn om te kunnen snowboarden? Ervaar het zelf tijdens een snowboardles bij de skischool van Skidôme! Snowboardlessen kun je namelijk ook gewoon in Nederland volgen bij de skischool van Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen.

Volg eerst een proefles om te ervaren of snowboarden iets voor jou is. Leren snowboarden doe je echter niet met één les. Wij raden daarom aan om minimaal vijf privélessen of een cursus snowboarden te volgen.

We bieden snowboardlessen en cursussen op ieder niveau. Dus ook als je al vaker bent gaan snowboarden en je vaardigheden naar een hoger niveau wilt brengen, kun je bij ons terecht.

Onze gediplomeerde leraren hebben al ruim dertig jaar ervaring met het geven van snowboardles aan beginners en gevorderden. Zij leren jaarlijks duizenden mensen snowboarden. Bij onze instructeurs ben je dus in goede handen!

Indoor snowboarden is de beste voorbereiding op snowboarden in het buitenland, dus boek snel een les of cursus bij Skidôme!

Volg een proefles!

Voordat je begint aan een cursus skiën of snowboarden, is het vaak goed om eerst te zien of skiën of snowboarden wel écht iets voor jou is. Daarom biedt de skischool van Skidôme ook een proefles aan van 1,5 uur, uniek in de Benelux! Voor de allerkleinsten biedt Skidôme de Kiddies Kids Krèche: spelenderwijs kennis maken met skiën. Kinderen van 2,5 tot 5 jaar kunnen deelnemen en beleven onder begeleiding van een van onze instructeurs 1,5 uur plezier in de sneeuw!

Kinderskiles voor avontuurlijke kids

Er zijn diverse mogelijkheden voor een kinderskiles bij de skischool van Skidôme. Een skiles voor kinderen is bij ons niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel leuk! De kraakverse sneeuw staat garant voor een hele hoop plezier voor kids!

Naast gewone skilessen, organiseren we ook speciale evenementen voor kids. Zo worden bij Skidôme Terneuzen tijdens de schoolvakanties sneeuwkampen georganiseerd. Tijdens een meerdaagse skicursus of snowboardcursus leren kinderen op een leuke manier beter skiën of snowboarden.

Speciaal voor de allerkleinsten is er de Kiddies Krèche. Hier leren kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar kennismaken met de sneeuw en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk maken ze ook voorzichtig hun eerste meters op ski’s. Een soort peuterskiles dus!

Onze gediplomeerde leraren zijn speciaal opgeleid om kinderen te leren skiën of snowboarden. Heb je vragen over de lessen voor kids bij Skidôme? Of over één van onze andere lessen? Neem dan contact met ons op! Ons team helpt je graag.