Skischool

Van Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen

Met hoogopgeleide skileraren en een meerjarig lesplan ben je bij Skidôme aan het juiste adres om te leren skiën, maar ook zeker als je al een paar keer op wintersport bent geweest!

— Nicky Broos

Welke les

Past het beste bij jou?

Wil jij persoonlijke aandacht van een privéleraar voor jou (en eventueel een paar vrienden)? Dan is een privéles wat voor jou! Je kunt eenmalig een privéles afnemen, maar er zijn ook voordeelpakketten voor meerdere privélessen.

Les je liever in een groep? Dat kan en is nog voordelig ook! Wil je kijken of wintersporten iets voor jou is? Boek dan een proefles of bezoek een van onze Warming-up Events. Wil je jezelf goed voorbereiden op wintersport? Bekijk dan eens onze cursuspakketten of sneeuwkampen in de vakanties. Wil jij nóg beter leren skiën of snowboarden? Sluit dan eens aan bij onze wekelijkse trainingen of volg een clinic! Ga je binnenkort op wintersport, maar kan je nog wel een les gebruiken? Dan zijn de spoedcursussen wellicht iets voor jou.

Wil jij een cursus of privéles boeken, maar vraag je jezelf af welk niveau het beste bij jou past? Doe dan de niveaucheck!

Ontdek onze skischool in Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen

Wil je leren skiën of snowboarden? Of kun je dat al, maar wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kom dan naar Skidôme! Kies voor een ski- of snowboardles voor beginners of gevorderden. Dit kan in groepsverband, maar een privé ski- of snowboardles behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Kinderen kunnen bij onze skischool terecht voor een kinderskiles. Of wat dacht je van een privéles voor het hele gezin?

Iedereen kan skiën en snowboarden!

Wij geloven dat iedereen kan leren skiën en snowboarden: wat je niveau of leeftijd ook is en in welke discipline je ook wilt uitblinken! Iedereen is welkom bij de skischool van Skidôme: kinderen, volwassenen, beginners, ervaren wintersporters en freestylers. Waar jij je ook op wilt focussen: onze gediplomeerde leraren leren het je graag! Zij helpen jaarlijks duizenden mensen (beter) leren skiën of snowboarden. Met ons diverse lesaanbod helpen we ook jou graag naar een hoger niveau op de piste!

Ervaar ons totale wintersportaanbod

Tijdens een skiles bij Skidôme Terneuzen of Skidôme Rucphen kun je van alles leren. De beginnende skiër leert hier de basis van het skiën op onze indoor skibaan met echte sneeuw. Een wat meer gevorderde skiër wordt juist uitgedaagd om zijn vaardigheden op de ski’s uit te breiden. Ook snowboarders kunnen bij onze skischool terecht voor een snowboardles op hun eigen niveau. Naast ons reguliere lesaanbod, geven wij speciaal voor skiërs en snowboarders met enige ervaring wekelijkse trainingen. Ook worden er regelmatig clinics georganiseerd om je vaardigheden te verbeteren. Houd onze website goed in de gaten voor het actuele rooster of neem contact met ons op voor meer informatie over trainingen en clinics op jouw niveau.

Skischool Skidôme

Bij Skidôme kun jij leren skiën en snowboarden als de beste! We bieden een uitgebreid cursusaanbod, trainingen, clinics én de mogelijkheid tot het nemen van privélessen. Wil je meer informatie over het aanbod van onze skischool? Neem dan contact met ons op! Wil je zelf oefenen of gewoon lekker indoor skiën of snowboarden? Onze skihal is 365 dagen per jaar te bezoeken en vind je dichtbij huis! Bekijk hier onze openingstijden. Met korting indoor skiën? Bestel dan alvast je e-tickets online!