De smaakmakers bij Skidôme

Horeca bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen

Eten en drinken

In een van onze restaurants!

Het antwoord op jouw knorrende maag of de dorstlesser na een intensieve ski- of snowboardsessie in de sneeuw: horeca bij Skidôme. Hier kun je na een dag, middag of avond skiën of snowboarden nog even lekker samen nagenieten. Of je nu zin hebt in warme chocomelk met slagroom en apfelstrüdel, een warme maaltijd of een lekkere borrel, nagenieten doe je óók bij Skidôme in één van onze gezellige après-ski cafés en restaurants! Met maar liefst 6 horeca gelegenheden op het menu is er bij Skidôme altijd iets wat in de smaak valt.

De restaurants zijn niet alleen geopend voor bezoekers van de skipistes, ook wanneer je wilt genieten van mooi uitzicht en lekker eten en drinken zonder te komen skiën of snowboarden, ben je uiteraard van harte welkom!

SKIDÔME TERNEUZEN
✔ Restaurant Leckerrr
✔ Stube de Zeeuwse Hütte

Bij restaurant Leckerrr kan je al vanaf 10.00 uur terecht. Voor een lekkere lunch of een uitgebreid driegangen diner ben je hier aan het juiste adres! Doordeweeks tijdens openingstijden en in het weekend na 17.00 uur kan je ook genieten van een lekker drankje of hapje in de Stube op de eerste verdieping.

SKIDÔME RUCPHEN
 De Nederlandse Alp (restaurant) – | website » | openingstijden »
✔ De Stübe (voor feesten en partijen)
✔ De Sneeuwhut (voor groepen)
 De Pitbar (IceKart Rucphen)

Lekker lunchen of dineren met een vleugje wintersport en de aroma’s van kraakverse sneeuw? Dan is de Nederlandse Alp het juiste adres! Alle gerechten zijn klaargemaakt zoals je het ook in een wintersportoord kunt verwachten: veel eten zonder al te veel fratsen. Je kunt kiezen voor een a la cart menu of samen spidergrillen of. Dankzij het 35 meter lange raam heb je vanaf je tafeltje altijd goed zicht op de piste.  Bekijk hier het menu.

✔ De Sneeuwhut

‘Hoog in de bergen staat een hutje…jodeladie, jodeladie, jodeladiehie’. Bij Skidôme staat het hutje onder aan de berg: de Sneeuwhut. Tijdens drukke dagen geopend om de dorst te lessen of de honger te stillen met een simpele snack. Uitgekeken raak je er niet snel, want door het maar liefst 60 meter lange raam kun je alle activiteiten op de piste goed in de gaten houden.

 De Stube

Of je nu komt voor een rustig borreltje aan de bar of om mee te lallen met de lekkere après-ski meezingers; de Bierstube is de uitgelezen plek voor een gezellig Brabants après-skifeestje. Er is plaats voor iedereen, dus feesten we samen, de hele avond lang!

✔ De Pitbar

Wie de ijskartbaan gaat trotseren of dit koude kunstje vanaf een afstand wil aanschouwen, doet automatisch een pitstop bij de Pitbar. Klaar met je drift sessies? Terwijl jij opwarmt met een drankje staat in de keuken de frituur of oven al aan om je te voorzien van een heerlijke snack. Dat is lekker bijtanken!

Après-skiën of een feest organiseren?

Dat kan!

Après-skiën

Après-skiën zoals in de Oostenrijkse of Franse Alpen doe je gewoon bij Skidôme in ons eigen land! In Rucphen en Terneuzen kan je terecht in de Bierstube. Informeer van te voren even naar de mogelijkheden.

Iets te vieren?

De gezellige cafés en restaurants van Skidôme in Rucphen en Terneuzen lenen zich perfect voor een gezellige receptie, borrel, bedrijfsuitje, feestje of andere festiviteit. Meer weten over de mogelijkheden om iets te vieren? Laat het ons weten en wij informeren je graag!

Een dagje uit naar Skidôme?