Een winters schoolreisje

Met de klas of sportdienst op pad naar Skidôme!

Een actief, leerzaam en leuk uitstapje

voor scholen en sportdiensten

Een hoogtepunt binnen het schooljaar: het jaarlijkse schoolreisje. Voor kinderen een dag waar lang naartoe wordt geleefd, daarom wil je als school indruk maken door de klassen niet alleen een leerzame, maar ook een ontzettende leuke dag te bieden. Daar weten we bij Skidôme wel raad mee, want we hebben speciaal voor scholen en sportdiensten leuke schoolreisjes samengesteld tegen al net zo leuke tarieven!

Voorwaarden:
✔ Alleen voor scholen, sportdiensten en stichtingen.
✔ Vanaf 25 personen t/m 18 jaar.
✔ Scholen en stichtingen alleen van ma t/m vrij tussen 09:00 en 16:00 uur m.u.v. de schoolvakanties*.
✔ Sportdiensten zijn wel toegestaan in de schoolvakanties*.

* In de krokus- en kerstvakanties geldt een toeslag van € 5,00

Vroegboekactie!

Reserveer tot 31 juli 2019 een wintersportdag voor jouw school, sportvereniging of sportdienst, en profiteer van € 5,00 vroegboekvoordeel!

“De leerlingen hebben heel erg genoten van de les en waren allemaal super trots op wat ze bereikt hadden. Allemaal willen ze graag nog een keer gaan skiën.”

— Calvijn College

Bewegen is leuk!

sneeuwplezier bij Skidôme

Veel bewegen is belangrijk. Als Skidôme moedigen we dit graag aan. Onze missie? Zoveel mogelijk kinderen in beweging krijgen, natuurlijk het liefste op ski’s of snowboard. Daarom nodigen we alle stichtingen, scholen en sportdiensten uit voor een aangenaam sneeuwavontuur bij Skidôme, bijvoorbeeld een wintersportdag, ski- of snowboardlessen of tuben in de sneeuw. Dat is lekker actief bezig zijn én ontzettend veel plezier beleven, tegen sportieve tarieven.

Voor iedere niveau

Wanneer je een schoolreisje of uitstapje organiseert, is het natuurlijk wel zo leuk als iedereen deelneemt. Daarom hebben we uitjes voor iedereen. De ski- en snowboardlessen zijn gericht op ieder lesniveau. Voor wie de eerste bochten nog moet zetten én voor wie al velen sporen in de sneeuw heeft getrokken. We delen de kinderen in een passende lesgroep in.

Sportieve combinaties

Nog een reden om een schoolreisje naar Skidôme te organiseren: het is mogelijk om het skiën of snowboarden aan te vullen met andere activiteiten, zoals tuben in de sneeuw. Voor kinderen t/m 12 jaar is er de Kiddies Kids Klup in Kiddieland. Schoolreisje in Rucphen? Dan is er ook de optie om skiën en snowboarden in de sneeuw te combineren met schaatsen, ijskarten of een partijtje GlowGolf. Informeer naar de mogelijkheden.

Tip: vul de wintersportdag aan met een lunch

Zijn de magen gaan knorren van alle inspanningen op de piste? Vul jullie winterse schoolreisje aan met een sportieve lunch. Wedden dat alle gezichtjes nog vrolijker gaan staan, zodra de deelnemers de speciale lunch in het restaurant voorgeschoteld krijgen!

De kinderen hebben een geweldige middag gehad. Ze hebben het er nu (drie weken later) nog steeds over!

— Waterscouting Paul Kruger Middelburg

Schoolreisje of uitstapje met jullie school of sportdienst op de planning?