cadeaubon

Een cadeaubon

Voor elke gelegenheid!

Geef

Een winterse cadeaubon!

Je kan zowel aan de kassa als online je cadeaubon van Skidôme aankopen. Je kunt 4 cadeaubonnen kopen ter waarde van 20, 30, 40 en 50 euro, of zelf je waarde bepalen aan de kassa.

✔ Verras iemand met een origineel cadeau
✔ Diverse waardes aan te kopen
✔ Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig

Koop je een cadeaubon online? Let op: dit zijn reguliere e-tickets in dezelfde layout. Wil je een cadeaubon in een feestelijke layout? Koop die dan aan bij de receptie.

UPDATE: het is op dit moment enkel mogelijk online tickets voor baantoegang te kopen. Excuses voor het ongemak.

Mijn cadeau bon van #Skidôme ingewisseld voor een heerlijk dagje uit met mijn kids.

— Mevr. Linders

Koop je cadeaubon gemakkelijk online!

Geef een Skidôme cadeaubon!

Wil je eens een keer een écht origineel cadeau geven? Iets met een beetje actie en avontuur? Dan hoef je niet verder te zoeken, Skidôme heeft het meest originele cadeau voor jou!

365 dagen per jaar kan je bij Skidôme in Rucphen (Noord-Brabant) en Terneuzen (Zeeland) genieten van kraakverse echte sneeuw en winterse temperaturen, zoals bij een echte wintersport! Het is er net zo koud en net zo leuk, maar je hoeft niet zo ver te rijden. Wintersporten kan ook in ons eigen land. Geef daarom een dagje wintersport cadeau! De cadeaubon is in te wisselen voor heel veel activiteiten bij Skidôme. Zo kan je deelnemen aan een proefles, lekker vrij skiën of snowboarden.

Wie je ook wilt verrassen, een dagje skiën of snowboarden is het leukste cadeau om te geven. Een dagje skiën of snowboarden bij Skidôme is een dag vol plezier en gezelligheid. Een origineel cadeau om te geven én om te krijgen!

Uiteraard kun je de cadeaubon in Skidôme Rucphen ook gebruiken voor alle andere activiteiten zoals ijskarten bij IceKart Rucphen en Glow in the Dark minigolfen bij GlowGolf Rucphen.

Origineel cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor hem of haar? Wat dacht je van een proefles of potje glowgolfen? Een gezellig en compleet dagje uit is het cadeau wat altijd in de smaak zal vallen. Wacht niet langer, een origineel cadeau vind je hier!

Skiën als cadeau

Hoe gaaf is het om skiën cadeau te geven? Op de pistes van Skidôme kan je skiën of snowboarden op échte sneeuw, gewoon bij jou in de buurt! Het is niet alleen leuk om te krijgen, ook om te geven. Het is het meest unieke cadeau dat je maar kan bedenken.

Wil jij iemand graag verrassen met een Skidôme cadeaubon? Met een cadeaubon van Skidôme kan de gelukkige ontvanger zelf een activiteit én geschikte datum kiezen om langs te komen. Hij of zij heeft ook nog eens één jaar de tijd om zijn of haar dagje uit te beleven.

Cadeaubonnen bestellen

Een cadeaubon bestellen is niet moeilijk, je kunt namelijk direct jouw cadeaubon online in onze shop bestellen. Vervolgens ontvang je de tickets direct in huis in jouw mailbox. Je kunt een eigen bedrag kiezen of kiezen tussen een van onze vaste bedragen. Bekijk hier alle prijzen en kies het cadeau dat past bij jouw budget.