Partnerships

Skidôme

En de magie van Sneeuw!

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden wintersporters uit heel Nederland en Vlaanderen de magie van sneeuw, bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen.

Skidôme is al jaren een thuis voor elke wintersportliefhebber en recreant. De ons-kent-ons-sfeer, de beste skischool van de Benelux, lange pistes met échte sneeuw en de winterse gezelligheid in de horecagelegenheden geven het echte wintersportgevoel. Zowel voor ervaren wintersporters als voor beginners en toeschouwers.

Waarom kiezen voor Skidôme? Ons merk is sportief, fun, uniek in de regio en heeft zowel lokale als landelijke uitstraling. Wij zijn op zoek naar ondernemers die samen onze missie willen uitdragen. Wilt u uw merk aan ons verbinden? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met u op zoek naar een passend partnerplan, waarbij zichtbaarheid op locatie gegarandeerd is!

Uiteraard staan wij open voor mooie samenwerkingen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om op onze locaties te adverteren en luisteren graag naar uw wensen. Heeft u interesse om met ons samen te werken of wenst u meer informatie? Laat u versteld doen staan door de magie van sneeuw en neem vrijblijvend contact ons op.

In onderstaande blokken vindt u alle informatie over de huidige partners, maar ook informatie over hoe u partner kunt worden.

Word ook partner

Van onze andere bedrijven!

Word ook partner bij Indoor Skydive Roosendaal of IceKart Rucphen!

Neem contact op met Hans van der Ende of neem een kijkje op de partnerpagina’s op icekart.nl of indoorskydive.com!