Kinderfeestje samenstellen - Skidôme

Jouw selectie

  Totaal

  €0,00

  Kinderfeestje samenstellen

  Stel nu jouw eigen kinderfeest samen!

  Stap 1: Kies een of meerdere activiteiten naar keuze, selecteer het aantal kinderen en voeg vervolgens toe aan jouw kinderfeestlijstje!

  Let op: kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf minimaal 6 en maximaal 11 kinderen en enkel op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag.

  • kinderfeest

   Ski- en snowboardfeestje

   access_time1 uur - Ski- of snowboardles (incl. materiaalhuur t.w.v. € 10 p.p.!)

   Rucphen & Terneuzen - Skiën of snowboarden is natuurlijk ontzettend koel, maar het wordt nog veel koeler als je het met je beste vriendjes en vriendinnetjes kunt doen. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uur les op de piste onder het toeziend oog van een professionele leraar die er alles aan doet om van dit uur een groot feest te maken. Tip: denk ook aan de après-ski en voeg een kindermenu aan het kinderfeestje toe. * Exclusief kledinghuur.

   Wil je skiën of snowboarden?

  • Slee en slide

   access_time1 uur - Tuben & sleeën!

   Rucphen & Terneuzen - Super snel met de slee naar beneden glijden of al tollend in de tube door de ontzettend koele tubebaan. Hoe je ook naar beneden besluit te gaan, het wordt gegarandeerd een feest! Hopelijk vliegt deze verjaardag niet zo snel voorbij als de glijdende sleetjes en tubes, want met zoveel sneeuwpret kun je wel uren doorspelen. Slee en slide er dus maar lekker op los!

  • kids drift kinderfeest

   Kids Drift Kinderfeestje – IceKart Rucphen

   access_time1 uur - 2 driftsessies ijskarten!

   Rucphen (alléén op woensdagmiddag) - Voor jarigen die al wat groter zijn (vanaf 1.40 m): kom driften op het spiegelgladde ijskartparcours van IceKart Rucphen. In speciale elektrische ijskarts kunnen alle feestvierders een wedstrijdje houden door te driften over het circuit. Het is de enige permanente ijskartbaan in Europa, best koel om hier een feestje te houden toch?

  • escape room kinderfeest

   Try2Escape Kinderfeestje – Escape Room Rucphen

   access_time1 uur - 1 escape room voor min. 2 en max. 6 personen

   Rucphen - Happy Escapeday to you! Laat jouw verjaardag aan niemands aandacht ontsnappen. Vier deze dag tijdens een razend spannend feestje in de Escape Room. Weten jullie alle puzzels en raadsels op te lossen? Misschien krijgt de jarige wel een extra aanwijzing van de begeleiding cadeau, want het wordt helemaal koel als je binnen het uur uit de kamer weet te ontsnappen!

  • glowgolf kinderfeest

   GlowGolf Kinderfeestje – GlowGolf Rucphen

   access_time1 uur - Glow in the dark minigolfen!

   Rucphen - Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor het koelste minigolf spel: GlowGolf. Op de overdekte minigolfbaan speel je het spel tussen ijsberen, zeedieren en een mammoet die door het glow-in-the-dark decor bijna tot leven lijken te komen. Daar gaat de jarige van stralen! Tip: trek een wit T-shirt aan, dat ziet er dankzij de fluoriscerende blacklights extra koel uit!

  • Longboarden - Rucphen

   access_time2 uur - Leer longboarden + tour!

   Rucphen - Samen met Ride A Long Activities is het mogelijk om te longboarden! Met longboarden ben jij verzekerd van een actieve daginvulling. Longboarden is natuurlijk niet iets wat je zomaar iedere dag doet! (Deze activiteit is enkel te boeken in de zomerperiode tussen 1 april t/m 31 augustus)

  • Boogschieten - Rucphen

   access_time1,5 uur - Boogschieten op diverse doelen!

   Rucphen - Samen met Ride A Long Activities is het mogelijk om boog te schieten! Deze uitdagende, olympische concentratiesport wordt je haarfijn uitgelegd door de instructeurs. Wie weet raak jij wel de roos! (Deze activiteit is enkel te boeken in de zomerperiode tussen 1 april t/m 31 augustus)

  • Archery Tag - Rucphen

   access_time1,5 uur - Trefbal, maar dan anders!

   Rucphen - Samen met Ride A Long Activities is het mogelijk om Archery Tag te spelen! Deze bijzondere activiteit bestaat uit trefbal en boogschieten, en wordt gespeeld met zachte pijlen. Een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld paintballen! (Deze activiteit is enkel te boeken in de zomerperiode tussen 1 april t/m 31 augustus)

  Stap 2: Kies vervolgens een van de optionele extra activiteiten, zoals T-shirt versieren!

  • Glowgolf Kids

   GlowGolf T-shirt versieren - Rucphen

   access_time30 minuten - Versier je eigen GlowGolf T-shirt!

   Rucphen - Versier je eigen GlowGolf t-shirt en ga stralend de GlowGolfbaan in Rucphen op. Zo pas je perfect binnen het prachtige glow-in-the-dark-decor en heb je meteen een mooi cadeautje mee naar huis.

  • Muts versieren

   Buff versieren - Rucphen

   access_time30 minuten - Versier je eigen buff en steel de show in de sneeuw!

   Rucphen - Kies je voor een feestje in de Rucphense sneeuw? Cool! Om ervoor te zorgen dat je het niet te koel krijgt, kun je een buff dragen. Dat is lekker warm voor het gezicht. Het leuke is, dat je deze bij Skidôme Rucphen zelf kunt versieren. Lekker creatief en ontzetten koel...uh cool natuurlijk!

  • Sleeën

   Extra vrij oefenen

   access_time1 uur - Extra vrij oefenen in de sneeuw!

   Nog niet uitgespeeld? Boek er extra sneeuwpret bij! Extra vrij oefenen is enkel mogelijk i.c.m. een ski- of snowboardfeestje.

  • sneeuwkamp

   Extra vrij oefenen

   access_time30 minuten - Extra vrij oefenen in de sneeuw!

   Nog niet uitgespeeld? Boek er extra sneeuwpret bij! Extra vrij oefenen is enkel mogelijk i.c.m. een ski- of snowboardfeestje.

  Stap 3: Horeca

  Stap 4: Contactgegevens

  Vraag een offerte aan