Kinderfeestje

Kinderfeestje

De koelste kinderfeestjes!

De állerkoelste

Kinderfeestjes!

Ben je echt helemaal gek van sneeuw, skiën of snowboarden? Hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren! Er zijn heel veel mogelijkheden om je verjaardag bij Skidôme te vieren. Je kan skiën of sleeën, ijskarten en GlowGolf spelen, of bijvoorbeeld je eigen pizza bakken. Ook zo tof: je kunt je feestje helemaal zelf samenstellen! Vergeet ook niet al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen met onze coole uitnodigingen!

Nieuw: kinderfeestjes met Ride a Long!

Deze zomer is het mogelijk om jouw kinderfeestje nóg specialer te maken met de activiteiten van Ride a Long activities! Wat dacht je van longboarden, of Archery Tag? Super toffe activeiten om te doen met je vriendjes of vriendinnetjes! Stel snel jouw ideale kinderfeestje samen. Zien we je snel?

Kinderfeestje in de sneeuw

Hoe cool zou het zijn om een kinderfeestje in de sneeuw te organiseren? Bij Skidôme kan dat! Kinderen skiën of snowboarden dan samen met hun vriendjes bij Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen tijdens hun ski- en snowboard feestje. Of ga op een van onze locaties sleeën, tuben, klimmen en glijden vanaf een echte sneeuwhelling tijdens een slee kinderfeestje.

Bij Skidôme Rucphen in Brabant zijn er nog meer mogelijkheden voor een kinderfeestje! Organiseer hier bijvoorbeeld een kinderfeestje in het donker waarbij je kind met zijn vriendjes gaat minigolfen in het donker. Gaat je kind liever minigolfen? Dan is het glow in the dark kinderfeestje echt iets voor jouw kind!

Wordt jouw kind al 10 jaar of ouder? Dan is het kids drift kinderfeestje heel cool! Tijdens dit feestje stapt je kind samen met zijn of haar vriendjes in een kart om te racen op onze coole ijskartbaan. Een ervaring waar je kind en zijn of haar vriendjes nog lang over zullen napraten!

Combineer je kinderfeestje met een hapje en een drankje bij een van de gezellige horecagelegenheden bij Skidôme. Bekijk de mogelijkheden op de pagina van het feestje dat jouw kind het meest aanspreekt. Uiteraard kan je ook een kinderfeestje op maat voor jouw kind samenstellen. Klik hier voor meer informatie over het samenstellen van je eigen kinderfeestje.