Kinderfeestje

Kinderfeestje

De koelste kinderfeestjes!

De állerkoelste

Kinderfeestjes!

Ben je echt helemaal gek van sneeuw, skiën of snowboarden? Hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren! Er zijn heel veel mogelijkheden om je verjaardag bij Skidôme te vieren. Je kan skiën of sleeën, ijskarten en GlowGolf spelen, of bijvoorbeeld je eigen pizza bakken. Ook zo cool: je kunt je feestje helemaal zelf samenstellen!

Kinderfeestje in de sneeuw

Hoe cool zou het zijn om een kinderfeestje in de sneeuw te organiseren? Bij Skidôme kan dat! Kinderen skiën of snowboarden dan samen met hun vriendjes bij Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen tijdens hun ski- en snowboard feestje. Of ga op een van onze locaties sleeën, tuben, klimmen en glijden vanaf een echte sneeuwhelling tijdens een slee kinderfeestje.

Bij Skidôme Rucphen in Brabant zijn er nog meer mogelijkheden voor een kinderfeestje! Organiseer hier bijvoorbeeld een kinderfeestje in het donker waarbij je kind met zijn vriendjes gaat minigolfen in het donker. Gaat je kind liever minigolfen in een zelf versierd glow in the dark T-shirt? Dan is het glow in the dark knutsel kinderfeestje echt iets voor jouw kind!

Houdt je kind wel van knutselen, maar ook van de sneeuw? Kies dan voor het kinderfeestje waarbij ze een eigen wintermuts maken en daarna gaan tuben van onze sneeuwhelling.

Wordt jouw kind al 10 jaar of ouder? Dan is het kids drift kinderfeestje heel cool! Tijdens dit feestje stapt je kind samen met zijn of haar vriendjes in een kart om te racen op onze coole ijskartbaan. Een ervaring waar je kind en zijn of haar vriendjes nog lang over zullen napraten!

Combineer je kinderfeestje met een hapje en een drankje bij een van de gezellige horecagelegenheden bij Skidôme. Bekijk de mogelijkheden op de pagina van het feestje dat jouw kind het meest aanspreekt. Uiteraard kan je ook een kinderfeestje op maat voor jouw kind samenstellen. Klik hier voor meer informatie over het samenstellen van je eigen kinderfeestje.