Kiddieland

Welkom in het land van Kiddie

Het grootste en koelste sneeuwparadijs in Benelux!

Hoi ik ben Kiddie

je nieuwe sneeuwvriendje

Op de pistes in Rucphen en Terneuzen, in kraakverse sneeuw, woont de allergrootste en vrolijkste kindervriend van Skidôme in Kiddieland. Zijn naam is Kiddie.

“Hoi! Ik ben Kiddie. Aangenaam kennis te maken! Als je regelmatig bij Skidôme komt, ga ik je vast snel tegenkomen. Ik woon daar namelijk in mijn eigen iglo in Kiddieland, het stukje piste dat is omgetoverd tot een echt sneeuwparadijs. Wat ik hier hele dagen doe? Tijdens het winterseizoen houd ik hier een winterslaap, zodat ik in de zomerperiode genoeg energie heb om te spelen als een pro! Ik nodig jou uit om mee te spelen!”

Nooit eerder heb ik in zo'n koel speelparadijs als Kiddieland gespeeld. Het tuben, sleetje glijden en spelen met de sneeuw in Kiddieland was super leuk! Vooral samen met de andere kindjes. Ik kon er geen genoeg van krijgen! Alles is gemaakt van echte sneeuw, ook de iglo, waar ik meteen ben blijven wonen.

— Kiddie

Kiddie-pedia

dit is Kiddie - hoofdinwoner van Kiddieland

Naam: Kiddie
Leeftijd: 11 jaar
Land: Kiddieland
Facebook: mascottekiddie
Favoriete dag: woensdagmiddag
Lievelingseten: het kindermenu bij Skidôme
Lievelingsdier: pinguïn
Favoriete vakantiebestemming: Mount Skidôme
Wat ik wil worden als ik groot ben: professioneel skiër en snowboarder
Fan van: de Skidôme riders
Hobby’s: spelen met vriendjes en vriendinnetjes, tuben, sleeën, skiën, snowboarden, longboarden, ijskarten, GlowGolf spelen, iglo’s bouwen, pizza bakken en ijsjes eten.

Kom je ook spelen in Kiddieland?