Dagje weg met Kids

Plezier beleef je hier

Opgewekte gezichtjes, gillen van blijdschap, stuiterend van de energie: je ziet het gebeuren bij kinderen zodra ze de sneeuw in onze skihal betreden. Sneeuw heeft iets magisch voor kids! Zeker in Nederland, waar niet meer vanzelfsprekend ieder jaar sneeuwvlokken vallen. Met sneeuw kunnen kinderen eindeloos veel speelplezier hebben. Het zien en voelen van sneeuw is al genoeg om jouw kleine dreumes een enorm vreugdegevoel te bezorgen. Kinderen van alle leeftijden kunnen bij Skidôme 365 dagen per jaar genieten van sneeuwpret! Dus waar wacht je nog op, plan een dagje weg met de kids!

Kiddie

De koelste mascotte!

Hoi vriendjes!

Mijn naam is Kiddie

Hoi vriendjes!

Mijn naam is Kiddie en ik ben 11 jaar oud. Ik ben geboren op de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden waar ik altijd heel alleen was. Toen Skidôme dit hoorde wilde ze me graag helpen en kreeg ik een eigen iglo op de pistes bij Skidôme. Ik zou zelfs mijn eigen vriendjespagina krijgen!

Dit klonk mij als sneeuw in de oren! Dat is de reden waarom Skidôme speciaal voor mij en mijn vriendjes iedere middag in de zomer heel Skidôme omtovert tot een echt speelparadijs in de sneeuw tijdens mijn eigen Kiddies Kids Klup. Op woensdagmiddag ben ik aanwezig om met jullie mee te spelen!

Ik heb al heel veel vriendjes gemaakt maar wil er natuurlijk nog veeeeeel meer. Wil je graag samen met mij op de foto? Geen probleem! Ik kom je vast wel tegen op de woensdagmiddag, spelend in de sneeuwspeeltuin of wie weet sjezend op de slee naar beneden op mijn sneeuwheuvel.

Zullen we dan ook vriendjes worden?

Kom ook spelen in de sneeuw!

Dagje weg met kids bij Skidôme

Opgewekte gezichtjes, gillend van blijdschap, stuiterend van de energie: je ziet het gebeuren bij kinderen die de sneeuw in onze skihal betreden. Sneeuw heeft iets magisch voor kids. Zeker in Nederland en België, waar niet vanzelfsprekend ieder jaar sneeuwvlokken vallen. Met sneeuw kunnen kinderen eindeloos veel speelplezier hebben. Het zien en voelen van sneeuw is al genoeg om jouw kind een enorm vreugdegevoel te bezorgen. Kinderen van alle leeftijden kunnen bij Skidôme 365 dagen per jaar genieten van sneeuwpret. Waar wacht je nog op? Kom snel langs voor een gezellig dagje weg met kids!

Dagje weg met kids

Een dagje weg met kids? Kom naar Skidôme Rucphen of SkidômeTerneuzen, dichtbij de Belgische grens! Hier genieten kinderen het hele jaar door in de sneeuw. Ze kunnen komen spelen in sneeuwparadijs Kiddieland, leren skiën of snowboarden of hun kinderfeestje organiseren bij Skidôme. Benieuwd wat wij allemaal voor kinderen te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Kiddies Krèche: de eerste stapjes in de sneeuw

Al vanaf 2,5 jaar kunnen kinderen bij Skidôme terecht voor hun eerste stapjes in de sneeuw bij de Kiddies Krèche. Hier maken ze spelenderwijs kennis met de sneeuw. Onze ervaren begeleiders leren je kind alles over sneeuw en wintersport. Uiteraard mag je als ouder ook mee om je kind een handje te helpen. De Kiddies Krèche is nog geen echte skiles, maar de eerste meters op de ski’s kunnen hier al worden gemaakt!

Skiles en snowboardles voor kinderen

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons al een ski- of snowboardles volgen. We raden aan om eerst een proefles te volgen. Daarna leren kinderen op hun eigen niveau skiën of snowboarden tijdens een cursus van vijf lessen. Ook voor kinderen die al ervaring op ski’s of het snowboard hebben, zijn er cursussen. Wil je meerdere skilessen voor je kind boeken? Bekijk dan eens onze voordeelpakketten voor kinderskilessen met korting!

Staat jouw volgende dagje weg met kids al op de planning? We zien jullie graag bij Skidôme!