Jammen x Niek van der Velden

Jammen

Met Niek van der Velden!

Skidôme Rider Niek van der Velden komt jammen met jou! Na een succesvol winterseizoen waarbij Niek diverse prijzen, een uitnodiging voor het Audi Nines park en deelname aan de Olympische Winterspelen heeft behaald, is Niek deze zomer in Nederland om zijn skills te showen in de Nederlandse Funparks!

Win een clinic van Niek!

Voor de jamsessies geeft Niek van der Velden een exclusieve clinic aan een beperkt aantal mensen. Dit wil je niet missen!

Kom je ook?

Belangrijke informatie

De jamsessies met Niek worden in de zomer twee keer georganiseerd:

  • Skidôme Terneuzen – zaterdag 15 juni 2019 (13.00 tot 17.00 uur)
  • SnowWorld Landgraaf – zaterdag 22 juni 2019 (13.00 tot 17.00 uur)

Programma

  • 13:00 uur – 14:30 uur: Clinic door Niek van der Velden (alleen op uitnodiging)
  • 15:00 uur – 16:30 uur: Jammen met Niek van der Velden (voor iedereen)
  • 16:30 uur – 17:00 uur: Afsluiting

Deelnemen?

Heb je geen abonnement, dan kun je gebruikmaken van reguliere baantoegang om mee te doen met de jamsessies. Ben je abonnementhouder? Dan is deelname aan de jamsessies voor jou gratis! Laat ons weten of je komt door jezelf aanwezig te zetten op het Facebookevenement!

Een clinic van Niek winnen?

Voor de clinics van Niek van der Velden zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Jij kunt erbij zijn! De clinic duurt 1,5 uur en hierbij is baantoegang en materiaal inbegrepen. Na afloop van de clinic mogen de winnaars de rest van de dag vrij snowboarden.

Wat moet je doen om te winnen? Doe mee via onze winactie op Facebook! (Tip: kans maken op de clinic bij SnowWorld Landgraaf? Doe mee met deze winactie!)

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bekijk alle evenementen