Piste Skihal Skidôme Terneuzen

Skidôme Terneuzen

Jouw wintersportbestemming in Zeeuws-Vlaanderen!

 • 0 +

  Pistes

 • 0 +

  Meter aan pisteplezier!

 • 0 +

  Liften

De pistes

Van Skidôme Terneuzen

Skiën of snowboarden bij Skidôme Terneuzen doe je op de indoor skibaan met heel veel verse sneeuw. Op de skibaan van Skidôme Terneuzen in Zeeland kunnen beginners en gevorderde skiërs en snowboarders zich uitstekend vermaken op de beginnershelling, de blauwe piste, de rode piste, de zwarte piste óf in het Funpark met diverse rails, schansen en natuurlijk de Big Airbag om je op te vangen. De langste skipiste in Terneuzen is maar liefst 220 meter lang!

✔  Twee sneeuw skipistes van 220 en 110 meter
✔  Beginnershelling
✔  Moderne skiliften
✔  Ski en snowboard funpark
✔  Sleeën en tuben in de sneeuw
✔  Verhuur skimateriaal en -kleding
✔  Fitnesscentrum
✔  Horeca
✔  Wintersportwinkel
✔  Gratis parkeren

Beide skibanen zijn voorzien van moderne skiliften, zoals verschillende sleepliften en bandliften. En natuurlijk een heleboel heerlijke verse sneeuw!

Ontvang 10% online korting!

Het Funpark

Voor de waaghalzen

Voor fun moet je natuurlijk in het Funpark zijn! Of je nu een beginnende skiër of snowboarder bent, het Funpark van de skibaan is voor iedereen een uitdaging! 365 dagen per jaar kun je hier lekker freestylen. En regelmatig verbouwen wij het Funpark om te zorgen voor steeds weer een nieuwe uitdaging voor iedereen. De rails en schansen zijn ideaal voor freestyle skiën, stunts en de leukste snowboard- en skitrucs. Wil je de laatste updates van het Funpark niet missen? Volg dan de Funpark Facebookpagina!

Bekijk de pistes

360º view op de piste

De Big Airbag is helaas niet meer aanwezig

 • Bijzonderheden
 • Evenement