escape room dopingkamer

Try2Escape

Let's play a game!

Geen ontsnappen aan

Escaperoom Rucphen

Het is hersenkrakend, grappig, spannend en vooral heel erg leuk om te doen: waag je in een van de Escaperooms en los als een ware Sherlock Holmes het mysterie op! Goed voor je brein, creativiteit en teamwork, minder goed voor de zenuwen. Houd jij het hoofd rustig, blijf je helder denken en kun je de tijdsdruk aan? Dan sta je ongetwijfeld binnen het uur weer buiten. Pas wel op, want van dit spel wordt je bloedfanatiek!

Hoe het werkt?

zo speel je het spel

Bij Skidôme Rucphen vind je twee Escaperooms: de dopingkamer en het reisbureau. Bij je reservering geef je al aan in welke kamer je wilt gaan spelen. Voor het spel begint, krijg je uitgebreide instructies en ook tijdens het spel word je persoonlijk begeleid en voorzien van aanwijzingen. Zodra de deur van de Escaperoom wordt gesloten, gaat de tijd lopen. Je krijgt een uur de tijd om het raadsel in de kamer op te lossen en te ontsnappen. Dat lukt alleen door goed samen te werken, creatief te denken, slim en snel te zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want je verliest de focus al snel in het enthousiasme en de spanning voor het spel. Terwijl je puzzelend alle aanwijzingen en raadsels probeert te ontcijferen, is het lastig om niet verstrikt te raken in een tunnelvisie. Achter iedere hint, gadget en kamerattributen lijkt een geheim te schuilen. Zenuwslopend! De kunst is dan ook om helder na te blijven denken, taken te verdelen en vooral de stress de baas te blijven, want die klok tikt langzaam door. Tik tak tik tak…Hint: laat je niet gek maken.

Dit spel werkt ontzettend verslavend! Wij werden behoorlijk fanatiek dankzij alle raadselachtige aanwijzigingen. Net op tijd ontsnapt. De enthousiaste begeleiding maakt deze Escaperooms overigens extra leuk!

— Julia

Maak kennis met

onze Rooms

Escaperoom “De dopingkamer”

Stel, je bent werkzaam bij een anti-doping bureau. Aan jou de taak om het gebruik van doping in de sportwereld tegen te gaan door een zoektocht te starten naar laboratoria die doping aan verschillende sporters toedienen. Na het ontvangen van een tip mag jij de speurtocht beginnen. Als je dan toch bezig bent, houd je dan ook meteen een oogje open om nog niet betrapte sporters op te sporen? Wie ga jij op heterdaad betrappen?

Escaperoom “Het reisbureau”

Een wintersportreisje naar de Alpen? Graag! Even naar het reisbureau bij Skidôme dus. Het lijkt in eerste instantie een heel normaal reisbureau, maar helaas blijkt de vork anders in de steel te steken. Met als bijnaam ‘Agente di vaggio dalla mafia’, ofwel ‘reisbureau van de maffia’, voorspelt het maar weinig goeds. Menig maffiabaas blijkt vluchtroutes via dit reisbureau te regelen om zo uit handen van de autoriteiten te blijven. Interpol, CIA en FBI opgelet, want hier schiet jij te hulp om de opper maffiabaas in de kraag te vatten en achter slot en grendel te plaatsen.

Durf je het aan? Boek dan nu je Escaperoom!

Handig om te weten

Dit wil je weten over de Escaperooms
 • Wat is het minimum aantal waarmee je dit spel kunt spelen?

  Dit spel speel je met minimaal 2 en maximaal 6 personen per kamer.
 • Is dit spel ook geschikt voor kinderen?

  Dit spel is leuk voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van 10 tot 16 jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene de Escaperoom binnen. Alleen Het Reisbureau is geschikt voor kinderen.
 • Is het noodzakelijk om te reserveren?

  Ja, de Escaperooms zijn alleen geopend op basis van reserveringen.
 • Is dit spel ook geschikt voor minder-validen?

  Jazeker! Beide Escaperooms zijn ook voor minder-validen toegankelijk.
 • Ik heb last van claustrofobie, kan ik de Escaperoom in?

  Geen probleem! De deur gaat dicht, maar we doen deze niet op slot, speciaal voor hen die last hebben van claustrofobie.
 • Hoe lang duurt dit spel?

  Je krijgt 1 uur de tijd om uit de Escaperoom te ontsnappen. Met de instructie en nabeschouwing erbij ben je ongeveer 1,5 uur bezig.