Skidome_zakelijk_bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje grote groepen

Van 20 tot 500 personen!

Bekijk hier

Het bedrijfsevent van Brunel!

Benieuwd naar ons zakelijk aanbod?

Bedrijfsuitje grote groepen

Een bedrijfsuitje grote groepen organiseren moeilijk? Niet bij Skidôme! Skidôme biedt een winters decor voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents. Met locaties in Terneuzen en Rucphen is er altijd een Skidôme in de buurt. Tevens is het mogelijk jouw bedrijfsuitje uit te breiden met diverse extra activiteiten en horeca. Wat dacht je van ijskarten, Glowgolfen of jouw uitje afsluiten met onbeperkt après-skiën? Het kan bij Skidôme! Informeer naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Persooneelsuitje grote groepen

Jouw personeel belonen voor hun inzet? Vier een personeelsuitje grote groepen bij Skidôme! Voor een complete en geslaagde dag is er een ruim aanbod aan diverse arrangementen. Een teambuilding met afsluitend een heerlijk diner is toch altijd een goed idee?

Teamuitje grote groepen

Niet met het bedrijf, maar met je team of vereniging op zoek naar een uitje? Geen probleem! Ook voor een teamuitje grote groepen kun je bij Skidôme terecht. Laat je inspireren en adviseren door onze collega’s, en maak van jouw teamuitje een groot succes!

Neem contact met ons op!