Skidome_groepen_groepsuitjes

Bedrijfsevent bij Skidôme

Voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Skidôme

Voor bedrijven

Op zoek naar een locatie voor een uniek bedrijfsuitje, event of vergadering? Zoek dan niet verder! Skidôme heeft alles in huis, van vergaderzaal tot volledig verzorgde arrangementen.

✔ Skidôme heeft meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsevents
✔ Gespecialiseerde groepsafdeling
✔ Van 10 tot 750 personen, alles is mogelijk!
✔ Alles onder één dak!

Digitaal magazine

Skidôme biedt het gehele aanbod aan in een overzichtelijk digitaal magazine. Benieuwd? Download dan ons digitale magazine!

Liever telefonisch contact?

Bedrijfsuitje

Bij Skidôme ben je aan het juiste adres voor een bedrijfsuitje op maat. Wil je een knaller van een bedrijfsfeest organiseren of ben je op zoek naar een unieke meeting room? Bij ons kan het allemaal!

Teambuilding in de sneeuw

Zijn jullie op zoek naar de verschillende rollen binnen jullie team of wil je jouw collega’s beter leren kennen? Dan is het teambuildingarrangement echt iets voor jullie! Met een teambuildinguitje sla je twee vliegen in één klap.

Alle activiteiten zijn gericht op samenwerking. Je brengt dus echt samen iets tot stand en ontdekt wie tijdens de activiteiten welke rol op zich neemt. Aan het einde van de dag weet je precies wat je aan elkaar hebt en waar elkaars sterke punten liggen. Tijdens een teambuildinguitje kom je dus van alles te weten over jou en je collega’s!

Bij een teambuildinguitje in Skidôme leggen jullie een parcours af met allerlei hilarische spellen. Denk aan skilat lopen en polonaise sleeën. Daar heb je elkaar écht bij nodig, anders kom je geen meter vooruit. Op die manier leer je als team beter samenwerken. Ook helpt het om de teamrollen van collega’s te ontdekken. Springt er iemand uit als het gaat om creativiteit of is er iemand heel sterk in het leiding geven? Handig om te weten voor jullie volgende project!

Samengevat: ons teambuildingsarrangement is een leuk en gezellig bedrijfsuitje waar je achteraf ook nog veel aan hebt!

Originele bedrijfsuitjes

Leer je collega’s beter kennen tijdens een teamuitje of een personeelsfeest! Bij Skidôme zijn er tal van mogelijkheden voor een origineel bedrijfsfeest. Van diverse activiteiten in de sneeuw tot een complete après-ski. Lees meer over onze verschillende arrangementen of neem contact op voor een origineel bedrijfsuitje op maat.

Bij Skidôme vind je bedrijfsuitjes voor ieder team. Ben je op zoek naar een dag vol sportiviteit en fun in de sneeuw? Dan is het Ski- en Snowboard arrangement het perfecte personeelsuitje voor jullie! Hierbij krijg je samen met je collega’s ski- of snowboardles en kun je aansluitend vrij oefenen. Ben je op zoek naar een uitje voor een groot gezelschap? Huur dan een complete skibaan af.

Wist je dat er bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen verschillende horecagelegenheden zijn? Het is dus altijd mogelijk om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje! Sluit het ski- en snowboard arrangement af met een overheerlijk diner in ons restaurant. Of sluit de dag in stijl af met een gezellige après-skifeestavond!

Dit arrangement is er ook in uitgebreidere varianten met een après-skifeestavond, een escaperoom en/of ijskarten.

Mix en match de verschillende activiteiten van SIS Leisure Group

Skidôme is onderdeel van SIS Leisure Group. Een bedrijfsuitje bij ons combineer je daarom heel eenvoudig met indoor skydiven, ijskarten, een escaperoom en glowgolfen. De opties voor jouw winterse bedrijfsuitje zijn echt eindeloos!

Denk aan het Fly & Drift arrangement. Met dit arrangement kies je voor een dag vol adrenaline waarbij je gaat indoor skydiven én ijskarten. Plak daar nog een brainstormsessie achteraan in onze vergaderruimte. Dan komen jullie ongetwijfeld op de meest originele ideeën!

Daag ons uit tot een bedrijfsuitje op maat!

Het is áltijd mogelijk om een arrangement op maat te laten maken. Laat ons jullie wensen weten en wij gaan ermee aan de slag!

Het team van Skidôme heeft jarenlang ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en organiseert er meer dan 1.500 per jaar! Wij denken graag met je mee. Met onze hulp wordt een personeelsfeest organiseren wel heel leuk en makkelijk!

Effectief vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie

De informele sfeer in onze skihal in Rucphen zorgt voor andere prikkels dan op kantoor. Ideaal als jullie creatieve brainstormsessies wel een frisse wind kunnen gebruiken. Skidôme is een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant. Hier vergader je tussen de pistes. Je combineert de vergadering eenvoudig met allerlei sportieve activiteiten voor een extra frisse mindset!

Wist je dat vergaderen op een inspirerende locatie een ontzettende boost geeft als het gaat om productief vergaderen? Doordat je even weg bent uit je dagelijkse omgeving en allerlei nieuwe prikkels krijgt, verhoogt ergens anders vergaderen je creativiteit. Tussen onze skipistes vergader je dus zeer effectief! Dit maakt Skidôme Rucphen de ideale plek voor je out of the box vergadering. Dit maakt Skidôme Rucphen een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant.

Wil je één van onze vergaderruimtes boeken en combineren met een bedrijfsuitje in de sneeuw? Neem dan contact op voor een groepsreservering bij Skidôme Rucphen. We vertellen je graag over alle mogelijkheden en voorzieningen!

Zakelijke arrangementen

Naast teambuildingactiviteiten, arrangementen voor een origineel bedrijfsuitje en vergaderruimtes heeft Skidôme nog een scala aan andere zakelijke opties. Denk daarbij aan cadeaubonnen voor relaties of collega’s, bedrijfspassen, bedrijfsavonden en het Start2Ski pakket.

Met de cadeaubonnen verras je medewerkers met een sportief kerstpakket. Hiermee kunnen ze vrij skiën in Skidôme, ijskarten of een proefles skiën of snowboarden volgen. Een cadeaubon is ook leuk als relatiegeschenk, maar het is dan minstens zo leuk om een bedrijfspas aan te schaffen. Dan kun je zelf met je relaties op pad!

Wil je sportiviteit stimuleren op de werkvloer? Dan zijn de bedrijfsavonden het perfecte bedrijfsuitje. Tijdens een vaste ski-avond in de maand leren medewerkers skiën of snowboarden van een ervaren docent. Ook met het Start2Ski pakket volg je een ski- of snowboardcursus tijdens een vooraf afgestemde periode met collega’s. Bijkomend voordeel: beweging en ontspanning zorgt voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim op de werkvloer.

Wil je het graag groots aanpakken? Of ben je op zoek naar een unieke locatie voor een evenement? Huur dan Skidôme exclusief af! Er is dan niemand die jullie bedrijfsuitje of evenement verstoort.

De coolste bedrijfsuitjes van de Benelux

Zoek je bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant? Of een locatie voor een te gek bedrijfsuitje op een centrale locatie in de Benelux? Skidôme Rucphen ligt op nog geen uurtje rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen. Skidôme Terneuzen is ideaal gelegen voor bedrijfsuitjes rondom Goes, Middelburg en Gent. Het coolste personeelsfeest, bedrijfsuitje of teambuildinguitje van de Benelux organiseer je hier! Bekijk het complete overzicht met arrangementen voor bedrijven of neem contact op voor een offerte op maat.