Groepsuitjes

Teambuilding arrangement

Vanaf 10 personen

€ 39,50  p.p.

3 uur

Leer elkaar goed kennen!

Professionele begeleiding

Groepen van 10 of meer personen

Incl. ontvangst met drankje en lekkernij!

Denk aan uitdagende zeskamp spellen, combineer dit met onze sneeuw en je ziet het voor je: ons teambuilding arrangement. Opgewekte gezichten, lachbuien, hilarische valpartijen en een sterke samenwerking gegarandeerd! Mooi toch, wat de beleving van sneeuw met je team kan doen…  

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Ontvangst met drankje en lekkernij
✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ Teambuilding in de sneeuw (1,5 uur)
✔ Prijsuitreiking voor het winnende team

Het teambuilding arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 39,50 p.p. en tijdens piekuren € 42,00 p.p. De duur van het arrangement is 3 uur. Inclusief snowboots, exclusief kleding. 

Boek dit arrangement nu!

Teambuilding in de sneeuw

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende spellen. Bepaal zelf welke spellen het beste bij het team past. Tijdens deze 1,5 uur durende teambuilding doorloop je een parcours met de door jou gekozen spellen, bijvoorbeeld: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Natuurlijk is het belangrijk dat er tijdens de teambuilding doelen worden bereikt, maar gezelligheid en hilariteit staan voorop!

Voorwaarden

✔ Minimaal 10 betalende personen per boeking
✔ Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
✔ Alleen mogelijk op reservering