IceKart Rucphen

Snow & Drift Arrangement

location_on Rucphen
mood IJskarten
restaurant Diner
access_time 6 uur
  • Ontvangst met een drankje

  • Driften op écht ijs

  • Keuze uit diverse sneeuwactiviteiten

  • Diner

vanaf €97,50 p.p

Beleef een uitdagende dag met het Snow & Drift arrangement. Daag je collega’s uit voor een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en maak een keuze uit een van de leuke sneeuwactiviteiten van Skidôme! 

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Ontvangst met drankje en lekkernij
✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ 2 drift sessies bij IceKart Rucphen
✔ Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
✔ Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of
Teambuilding in de sneeuw
✔ Diner buffet of spidergrill + 2 drankjes

Het Snow & Drift arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 97,50 p.p. en tijdens piekuren € 104,50 p.p. De duur van het arrangement is 6 uur en materiaal is inbegrepen (excl. kleding).

Het Snow & Drift arrangement

Bereid je voor op een grote lading sneeuw en plezier

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!

Sneeuwactiviteiten

Je collega’s beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Met je collega’s ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je ontzettend veel sneeuwplezier!

Voorwaarden

✔ Minimaal 10 betalende personen per boeking
✔ Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
✔ Alleen mogelijk op reservering
✔ Het dragen van een balaclava (helmmuts) en handschoenen is verplicht. Deze zijn niet inbegrepen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!