Glow & Drift Arrangement

location_on
mood IJskarten, Glowgolfen
restaurant
access_time 4 uur
  • Unieke activiteiten!

  • 18 holes glowgolfen

  • Driften op écht ijs

  • Incl. prijsuitreiking

vanaf €37,50 p.p

Beleef het meest unieke groepsuitje met het Glow & Drift arrangement. Daag je vrienden uit tijdens een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en ervaar glow in the dark minigolf. 

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ 2 drift sessies bij IceKart Rucphen
✔ Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
✔ 18 holes glowgolfen

Het Glow & Drift arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 37,50 p.p. en tijdens piekuren € 45,00 p.p. De duur van het arrangement is 3,5 uur.

Het Glow & Drift arrangement

Voor een dag vol competitie en plezier!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!

GlowGolf

Speel minigolf in een waanzinnig decor. Je speelt het spel tussen de ijsberen, de orca’s en pinguïns en waant je op de Noordpool. De fluorescerende black lights zorgen voor de finishing touch. De ballen, banen en alle dieren geven licht en komen bijna tot leven in deze bijzondere omgeving! De GlowGolf baan heeft 18 holes en degene met de minste aantal slagen heeft gewonnen. Plezier staat voorop, maar uiteindelijk wil iedereen maar één ding: in zo min mogelijk slagen het balletje in de hole krijgen!

Voorwaarden

✔ Minimaal 10 betalende personen per boeking
✔ Alleen mogelijk op reservering
✔ Het dragen van een balaclava (helmmuts) en handschoenen is verplicht. Deze zijn niet inbegrepen.

Wist je dat dit arrangement is uit te breiden met (vergadering), lunch, diner, après-ski of andere activiteiten? Onze collega’s van de groepsafdeling vertellen je graag de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!