Drift Exclusief

Drift exclusief

location_on
mood IJskarten
restaurant
access_time 1.5 uur
  • Welkomstwoord door Skidôme

  • 2 óf 4 driftsessies ijskarten p.p.

  • De baan helemaal voor jouw gezelschap!

  • Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs

vanaf €295,00

Benieuwd hoe het is om te driften in een kart, op écht ijs? Je kunt het ervaren bij IceKart Rucphen. Hoe leuk is het om je vrienden of collega’s uit te dagen voor een kartbeleving op ijs? Beleef een verrassend, actief en vooral uitdagend uitje! 

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ 2 óf 4 drift sessies p.p. (exclusief) bij IceKart Rucphen
✔ Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs

Drift Exclusief is voor groepen vanaf 2 personen. Eén drift exclusief biedt plaats voor maximaal 12 deelnemers. Meerdere personen zijn mogelijk, bij afname van een nieuwe Drift Exclusief. De prijzen zijn v.a. € 295,00 per Drift Exclusief. De duur van een Drift Exclusief is minimaal 1,5 uur. 

Reserveer nu jouw drift exclusief!

Ice Ice

Baby

Driftend

Door de bochten

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!

Voorwaarden

✔ Alleen mogelijk op reservering
✔ Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht.