Drie gangendiner

Skidôme drie gangendiner Arrangement

location_on Terneuzen
mood Skiën of snowboarden, Teambuilding
restaurant Diner, Ontvangst
access_time 4 uur
  • Alléén in Terneuzen

  • Ontvangst met een drankje

  • Sneeuwactiviteit naar keuze

  • Driegangendiner

vanaf €59,50 p.p

Organiseer met je collega’s een gezellige wintersportdag met het drie gangendiner arrangement bij Skidôme Terneuzen. Na een sportieve middag op de piste heb je alle tijd om bij te kletsen tijdens het diner bij restaurant Leckerrr. Geniet samen van een sportief en vooral gezellig bedrijfsevent! 

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Ontvangst met drankje en lekkernij
✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of
teambuilding in de sneeuw
✔ Drie gangendiner in restaurant Leckerrr

Het Skidôme drie gangendiner arrangement is voor groepen vanaf 10 personen en exclusief bij Skidôme Terneuzen te boeken. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 59,50 en tijdens piekuren € 62,50. Het arrangement duurt ± 4,5 uur. Het materiaal is inbegrepen (excl. kleding). 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het bedrijfsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Voorwaarden

✔ Minimaal 10 betalende personen per boeking
✔ Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
✔ Drankjes zijn niet bij het diner inbegrepen
✔ Alleen mogelijk op reservering
✔ Alleen te boeken bij Skidôme Terneuzen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!