Feestavond Skidome

Après-ski Arrangement

location_on
mood IJskarten, Teambuilding
restaurant
access_time 5 uur
  • Ontvangst met drankje

  • Sneeuwactiviteit naar keuze

  • Incl. après-ski arrangement

  • Voor een winterse beleving!

vanaf €64,50 p.p

Beleef een feestelijk après-ski arrangement bij Skidôme. In de middag start je sportief met een sneeuwactiviteit naar keuze: ski- of snowboardles, teambuilding in de sneeuw of ijskarten. Maar bewaar genoeg energie: een echte wintersportdag sluit je natuurlijk af met een après-ski feestavond! 

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Ontvangst met drankje en lekkernij
✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of
teambuilding in de sneeuw of 2 heats ijskarten
✔ Après-ski feestavond (2 uur)

Het Skidôme après-ski arrangement is voor groepen vanaf 20 personen. De prijs van het arrangement is € 64,50 p.p. in daltijden en € 67,00 in piekuren, met een duur van ± 5,5 uur . Materiaal is inbegrepen (excl. kleding). 

Het Skidôme Après-ski arrangement

Bereid je voor op een grote lading sneeuw en plezier

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het bedrijfsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Après-ski bij De Nederlandse Alp

Après-ski zoals in de Alpen beleef je dichtbij huis in De Nederlandse Alp bij Skidôme Rucphen. Tijdens de feestavond kunnen jullie gezellig nakletsen over jullie sportieve dag en klinkt de après-ski muziek door de speakers. Gedurende de geboekte tijd genieten jullie van onbeperkt drinken (excl. shotjes) aangevuld met diverse rondes met hapjes. Ervaar het ultieme wintersportgevoel samen!

Voorwaarden

✔ Minimaal 20 betalende personen per boeking
✔ Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
✔ Alleen mogelijk op reservering
✔ Het dragen van een balaclava (helmmuts) en handschoenen bij het ijskarten is verplicht. Deze zijn niet inbegrepen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!